Meistä

Luottotiimi apunasi!

Kymppikerhon jäsenet

Kymppikerho liitetään jostakin syystä hyvin helposti lentokoneisiin. Jos tätä kerhotoimintaa kuvailisi jollakin lentäen suoritettavalla etenemismuodolla, niin se olisi ehdottomasti kuumailmapallo.

Sillä pääsee korkeammalle kuin yhdelläkään suihkuhävittäjällä, sen käyttö vaatii luonnonlakien tuntemista sekä nopeaa tilannetajua, mutta sen matkustajilla on aina myötätuuli, siinä on arvokasta tyyliä ja herrasmiesmäistä arvokkuutta enemmän kuin kaikissa lentokoneissa yhteensä.

Se myös aiheuttaa hilpeyttä ja iloa lapsista vanhuksiin, kaikki sen huomaa ja pysähtyy katsomaan. Hyvin harva siitä pahoittaa mielensä ja toimintaperiaate on kyllä idioottivarma. Rottinkikoriin mahtuu mukaan esimerkiksi tekoälyllä varustettu robottikoira ja yrityslogolla varustettuja erikoisoluita. Asiakkaille tietysti! Näin tulikin kuvattua Kymppikerhon koko tiimi.

IMG_20221121_150431

Maksim

Jos nimi Steve McQueen sanoo sinulle jotain, niin tämä esittely onkin sitten turha. Jos taas ei, niin avaan sitä hieman.

Tämä on mies, joka ei jää laakereilleen makaamaan, nauttii haastaessaan itsensä vaikkapa nopeiden autojen tai kiipeilyn parissa. Huippuunsa treenattuna mies taittuu joka asentoon hymyssä suin, ja hän onkin aina sydämellinen ja syvältä ajatteleva henkilöstöalan asiantuntija.

Vuosien kokemus rakennusalalta ja henkilöstökonsulttina toimiminen takaa sen, että Maksim tuntee alan termit, tavat ja tekniikat, viimeistä nyanssia myöden.

Oskari

Iso, rauhallinen ja kaikille kiltti, kuin Shrek? Ei ehkä ihan, mutta Oskari on upea kombinaatio graafikosta, jolla on visuaalista ja luovaa ammattitaitoa yhdistettynä matemaattiseen nerouteen.

Rauhallisella tyylillään edeten, joka peittoaa monesti äänekkäämmät kilpailijansa, hän luo henkilöstöalalle kodikasta ja lämmintä tunnelmaa. Tästäkin huolimatta Osku kuuntelee musiikkia antennit ulkona ja nupit kaakossa, huolehtii voimatasoistaan punttisalilla, katsoo nörttinä scifiä ja fantasiaa sekä, arvatenkin, puuhastelee näyttävien huipputehokkaiden tietokoneiden ja niiden vesijäähdytysten rakentamisen parissa.

Polina

Jos et tiedä, miten rakentaa hyviä asiakassuhteita ja saada heidät tuntemaan olonsa kotoisaksi, kysy Polinalta, miten tämä tehdään. HR-osastomme rukoilee tätä henkilöä ja hänen kykyänsä tehdä 200 asiaa päivässä. Hänen naurunsa on toimistossa aina äänekkäintä ja hänen toimistomusiikkinsa on tyylikkäimpiä.

Kova fakta: Kymppikerhon oma älyvalaistusjärjestelmä auttaa suomalaista yhteiskuntaa säästämään sähköä niinä hetkinä, kun Polina hymyilee 🙂 Jooga, hiihtäminen, latinatanssi – nämä ovat vain pieni osa Polinan harrastuksista. Hän on varmasti yksi toimistomme mielenkiintoisimmista hahmoista.

Ainura

Eksoottinen myyntinainen on hieno sekoitus jokaista kolmea Charlien Enkeliä, sekä ammattilainen, joka ei pelkää haasteita.

Jos jonkun asian tulet huomaamaan yhteistyön alkaessa, niin sen että Aikulle asiakas on tärkein. Oli sitten kyse tilaajasta tai rekrytoitavasta. Ihana piirre tällä vuosituhannella.

Innovatiivinen ja loistavalla bisnesvaistolla treenattu ammattilainen, mutta yhtä lailla perhekeskeinen tuore äiti ja muodin sekä kauneuden parissa temmeltävä salipunttimimmi.

Seppo

Jos luonnossa ei ole olemassa ikiliikkujaa, on varmasti olemassa ikigeneraattori, joka tuottaa ideoita. Se on Seppo, kehitysjohtajamme.

Häntä ei kiinnosta uuden kahvinkeittimen ostaminen toimistollemme, vaan se, missä me avataan seuraavan toimistomme viiden vuoden kuluttua, kuinka monta nollaa Kymppikerhon työntekijöiden lukumäärässä on pari vuoden päästä, miten voi kehittää toimintamme prosesseja, milloin ensimmäinen Kymppikerhon työntekijä lentää avaruuteen ja kummassa oman pilvenpiirtäjämme kerroksessa me järjestetään yrityksen 10-vuotisbileet?

Seppo on käytännönläheinen strategi ja prosessiemme kantava voima; hänen energisyytensä ja yrittäjähenkinen ajattelunsa pitää koko tiimin liikkeellä. Liikemies, kahden lapsen isä, pyöräilijä ja tosi mukava tyyppi kun ei ole nälkäinen 😀

Evi

Kun sanot Evi, tarkoitat ”multitaskingia”; kun sanot ”multitasking”, tarkoitat Evi.

IT-softan asentaminen, yrityksen kauppakirjojen laatiminen, ulkomaiden toimittajien etsiminen, työsopimusten tekeminen, työlupa-asiat, tavaroiden toimittaminen työmaille ja työkohteen tarkastaminen, verkkosivut ja suunnittelu, uusien ja lähtevien työntekijöiden arkipäiväasiat, puhelinliittymät tai ohjeiden selittäminen työntekijälle kiinaksi/saksaksi/mongoliaksi/klingoniksi (laita oma) – kukaan ei tiedä, mitä miljoonasta tehtävästään johdon assistenttina
Evi tekee tällä hetkellä, mutta jotain tekee varmasti.

Evi opiskelee tradenomiksi, käynyt noin 70 maassa, opettelee jatkuvasti jotakin uutta kieltä, ei voi elää ilman jalkapalloa ja kitaraa ja on Omari-karkkien ykkösfaani. 十俱乐部 ,  走吧 !

Vieritä ylös