Työntekijälle

Etsitkö töitä rakennusalalta?

Työpaikkoja rakennusalan ja talotekniikan ammattilaisille

Työllistämme ammattitaitoisia rakennusalan ja talotekniikan osaajia heidän ammattitaitoansa vastaaviin työtehtäviin. Laajan asiakasverkostomme kautta työllistyt ja pääset oppimaan alan rautaisten ammattilaisten kanssa monipuolisissa työtehtävissä. Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme ja haluammekin tarjota jokaiselle parhaat mahdollisuudet päästä loistamaan.

Tarjoamme sinulle kattavat Terveystalon työterveyspalvelut, laadukkaat työvaatteet ja TES:in mukaisen tai paremman palkan. Kanssamme pääset vaikuttamaan työmaahasi, sen sijaintiin sekä työtehtäviin. Moni haluaa työskennellä meillä, mutta kauttamme työllistytään myös suoraan asiakasyrityksiin.

Olitpa sitten asiantuntija tai rautakoura, panoksesi meille on todella arvokas. Tavoitteena että jokainen työtä pelkäämätön ja hyvätapainen ammattilainen tullaan sijoittamaan juuri hänelle sopivaan työpaikkaan, niin että siitä hyötyy ja nauttii molemmat osapuolet. Näin toimiessamme haluamme varmistaa, että voimme käyttää juuri sinun ammattitaitoasi uudelleen ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä meille hakemus!

Vieritä ylös